Решават съдбата на Георги Семерджиев

https://crimes.bg/kriminalno/reshavat-sadbata-na-georgi-semerdzhiev/28379 Crimes.bg
Решават съдбата на Георги Семерджиев

Днешният ден е решаващ убиеца Георги Семерджиев, който отне живота на две млади жени при кървавото меле, причинено от него в София.


По искане на Софийска градска прокуратура утре (събота) ще бъде гледана мярката за неотклонение на Георги Семерджиев в Софийски градски съд.

Припомняме, че вчера бе взета кръвна проба на двойния убиец, както и от полицайката, която му е помогнала да се укрие.

След като и двамата са отказали да се подложат на тази процедура доброволно, разрешението е било дадено от съдия.




Вече се появиха редица версии за катастрофата. В това число пътният експерт Диана Русинова изрази съмнение, че една от жертвите може да е пътувала в колата на Георги Семерджиев, предвид разположението на трупа й.


Припомняме, че провиненията на двойния убиец надхвърлят сбора на годините на двете му жертви. Както вече стана ясно, те са над 50.

Според следователи при фаталния инцидент на столичния бул. „Черни връх“, Семерджиев се е движил със скорост, надхвърлящ неколкократно позволената в този участък.


Междувременно полицайката Симона Радева, за която се твърди, че му е помогнала в бягството, изригна с гневен пост в социалната мрежа Фейсбук.

Тя нахока всички онези, които я сочат с пръст и й се заканват. Накрая заключи, че си ляга с чиста съвест и попита критикуващите я дали могат да се похвалят със същото.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.