Разтърсващи разкрития за жестокото убийство в Микрево

https://crimes.bg/kriminalno/raztarsvashti-razkritiya-za-zhestokoto-ubiystvo-v-mikrevo/28210 Crimes.bg
Разтърсващи разкрития за жестокото убийство в Микрево

Разтърсващи разкрития за зверското убийство в Микрево видяха бял свят.


На един от извършителите на жестокото убийство, бе повдигнато обвинение от прокуратурата. Другият няма как да носи наказателна отговорност, тъй като е малолетен – на 13 години.




Местните жители настояват извършителите на зверското убийство да си понесат наказанията с цялата строгост. Те настояват за справедливост. Допълват, че извършителите, са познати в региона с множеството извършени от тях престъпления.


Оказва се, че жертвата и двамата му убийци са се познавали. Постоянно минавали покрай жертвата и му искали пари, а той им давал.

Племенникът на жертвата – Добрин Йовев споделя пред BG On Air, че многократно е виждал тези момчета при него и недоумява как се е стигнало до такава трагедия.


Припомняме, че жестокото убийство бе извършено в нощта на петък срещу събота, когато двамата бандити (на 13 и 18 години) влизат в къщата, за да крадат.

По това време собственикът на имота спял навън на походно легло заради жегите.

По всяка вероятност грабителите не са очаквали, че той е отвън и заради това се е стигнало до жестокото убийство.


Йовев разкрива, че едната половина от главата на убития я няма и недоумява как деца са способни на подобно зверство.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.