Разтърсващи разкрития за убийството във Варна

https://crimes.bg/kriminalno/raztarsvashti-razkritiya-za-ubiystvoto-vav-varna/28332 Crimes.bg
Разтърсващи разкрития за убийството във Варна

Разтърсващи разкрития за убийството във Варна видяха бял свят.


По-рано днес те бяха направени на брифинг, даден от ст. комисар Атанас Михов в сградата на ОДМВР в морската ни столица.


Ст. комисар Михов разкри, че жертвата, която бе открита в градината пред Археологическия музей в града е от Етрополе, а не от Варна, както се предполагаше по-рано.

Младият мъж обаче е пребивавал няколко дни в морската столица.




От разкритията, направени от ст. комисар Атанас Михов става ясно, че причина за убийството, са хулигански подбуди.

Той определи престъплението като изключително трудно за разкриване, но допълни, че въпреки всичко колегите му са се справили блестящо.


Те са успели да установят извършителя за по-малко от едно денонощие. Според него обаче това е убийство без мотив и допълва, че нападателят и жертвата дори не са се познавали. Единствената цел, поради която младият мъж е бил нападнат, е била грабеж, поясни той.


Настъпилите между двамата мъже пререкания са се случили в рамките на няколко минути. Те са били преди извършването на самото убийство.

Така и не става ясно обаче дали се потвърждава версията, че това е момчето, което се бе оплакало на майка си, че група от Варна го заплашва.

Припомняме, че приятелят му каза, че го е чакал на гарата, но той не е дошъл.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.