Пореден БГ абсурд! Мъртвопиян джигит уби полицай

https://crimes.bg/kriminalno/poreden-bg-absurd-martvopiyan-dzhigit-ubi-policay/27610 Crimes.bg
Пореден БГ абсурд! Мъртвопиян джигит уби полицай

Мъртвопиян джигит отне живота на полицай. Жестокият инцидент се е случил в ямболското село Мариново.


Броени минути, преди да се разиграе трагедията, полицейска патрулка спряла съмнителен автомобил за проверка. Зад волана му бил мигрант.


Докато течала проверката на съмнителния автомобил, мъртвопиян джигит профучал през пътя и помел единия от полицейските служители.

В резултат на тежкия удар униформеният издъхнал почти веднага.


Това далеч не е първият случай, в който пиян шофьор убива невинен човек. Припомняме, че само в рамките на един месец Георги Семерджиев седна зад волана след употребата на алкохол и наркотици и отне живота на две невинни млади жени. В неделя пък 39-годишният Димитър Любенов, който също седнал зад волана на автомобила си след употребата на алкохол и под влиянието на наркотични вещества, предизвика тежка катастрофа, която отне живота на французин.


Главният прокурор Иван Гешев многократно апелира да бъде създадено законодателство, което да преследва пияните водачи по изключително суров начин. очевидно обаче политиците ни са достатъчно улисани от жаждата си за власт и до момента не са намерили време и желание да приемат закони, които да изпращат джигитите на пътя в затвора, както и да отнемат превозните им средства.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.