От последните минути: Стегнаха примката около убиеца на съветничката

https://crimes.bg/kriminalno/ot-poslednite-minuti-stegnaha-primkata-okolo-ubieca-na-savetnichkata/27912 Crimes.bg
От последните минути: Стегнаха примката около убиеца на съветничката

Прокуратурата в Пазарджик е сметнала, че откритите доказателства са достатъчни, за да се предположи, че убиецът на общинската съветничка е именно задържаният Минчо Столарски. На него му е повдигнато обвинение по един от най-тежките членове от НК, а именно 115, който е за убийство.


Той е задържан за 3 денонощия със заповед на наблюдаващия прокурор. Очаква се всеки момент да внесат в съда искане за постоянното му задържане зад решетките.


Разследването продължава активно и към този момент, като е установено, че общинската съветничка от Земеделски народен съюз е удушена по особено жесток начин.


Убитата Екатерина Каферинова е имала спор с обвиняемия за пари, като той е твърдял, че трябва ад му върне голяма сума пари.


Припомняме, че вчера вечерта малко преди 21:00 часа на спешния телефон 112 е подаден сигнал за случая. Задържаният за зверството Минчо Столарски е брат на бизнесмена Миролюб Столарски, който е председател на асоциацията на превозвачите. Жертвата също е известна във Велинград, като няколко мандата е била общински съветник, а също е имала и собствен бизнес.


При предишно посегателство тя е пребита от 2-ма маскирани, а по-късно е заплашвана с бомба.


Източник: dir.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.