Обискират къщата на Черния Роди

https://crimes.bg/kriminalno/obiskirat-kashtata-na-cherniya-rodi/37410 Crimes.bg
Обискират къщата на Черния Роди

Микробус на криминалистичната лаборатория, спецченгата и прокурори в момента са пред дома на скандалният варненски играч Радослав Калчев – Черния Роди. ЧеПолицаите извършват обиск на дома му и според някои източници– там е намерено „съмнително вещество“.

Варненец известен още като Магарето, е тъст на Мартин Джито – синът на Мила Георгиева, един от спряганите за босове на групата за мокри поръчки, добила известност като „Килърите 6“.

Понастоящем Мартин живее на семейни начала с щерката на Роди – Жанета. Недялко Чубака от Варна, който гравитира около Черния Роди, е бил набелязан за арест, и е един поводите за масирана акция във Варна. Въпреки че три патрулки и група за задържане са били пред дома му – на улица „Петко Тодоров“, над Лятна кино „Тракия“, Чубака, познат като човек на Николай Чирпанския, все пак е успял да се измъкне, като е избягал през балкона.

Голяма част от криминалния контингент на Варна е прибран в арестите на районните управления в града. Задържани са знакови фигури като: Николай Шванца, Веско Щангата, Илко Джуджето, Вальо Гимнастика, както и цялата група на арменеца Гор. С белезници е и Николай Мазния – доскорошен авер и сподвижник на Николай Чирпанския.

За сега няма официална информация за масовите арести във Варна, както и по каква линия е се извършва.. Всички са били разпитвани за Черния Роди и Чобака, като една от насоките са версии, свързани с убийствата в България през последните дни.

В момента Черния Роди се намира в Тайланд, а точно в дена на задържането на Мила Георгиева, той е празнувал рождения си ден в интригуваща компания.

По неофициална информация, на една дълга маса в компанията на Роди са се черпели известния нотариус – Янчо Нестеров и столични магистрати. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.