Нова порция екшън с бежанци край Бургас

https://crimes.bg/kriminalno/nova-porciya-ekshan-s-bezhanci-kray-burgas/27864 Crimes.bg
Нова порция екшън с бежанци край Бургас

Нов екшън с бежанци се разигра край Бургас.


На главния път до с. Крушевец е била заловена група от 50 мигранти, съобщиш Нова тв.

Те обяснили, че изчаквали да бъдат взети от няколко буса. Заловената група мигранти се самоопределят като сирийци. Немалка част от групата са жени и деца на около 5-годишна възраст.


Междувременно по-рано днес от МВР разкриха подробности за страшния екшън, придружен с меле и гонка с мигранти край София.

Припомняме, че бе заловен 31-годишен шофьор, опитал се да избегне полицейската проверка.


Микробусът с мигранти бил засечен от органите на реда към 14.30 ч. да се движи с висока скорост. Шофьорът отказал да спре на подадения сигнал, поради което се наложило да бъдат предприети незабавни действия по проследяването и задържането на превозното средство. В преследването се включват активно и служители от ОДМВР-София.


В района на Костинброд шофьорът прави обратен завой и скача от превозното средство, а то се удря в три паркирани автомобила. След кратко преследване мъжът е задържан. Намиращата се в микробуса група мигранти се определили като сирийци. На място е извършен оглед. Според първоначалната информация групата мигранти, пътуваща в буса, са били около 40 човека.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.