Митьо Очите вкара руски мафиоти в заведение - искаха да отвлекат сервитьорка

https://crimes.bg/kriminalno/mityo-ochite-vkara-ruski-mafioti-v-zavedenie-iskaha-da-otvlekat-servityorka/36413 Crimes.bg
Митьо Очите вкара руски мафиоти в заведение - искаха да отвлекат сервитьорка

Подземният бос Митьо Очите опитал да отвлече сервитьорка в кръчма в Несебър. Екшънът станал в средата на септември в заведението "Чевермето" на брега на морето в Несебър и хвърлил в паника целия град, а туристи и местни още си спомнят с ужас за него."Стана изневиделица, както си вървяхме, изведнъж почна луда гонка, сто мутри преследваха и търсеха някакво момиче", разказват очевидци на мелето. Димитър Желязков, по-известен като Митьо Очите, често идвал в заведението "Чевермето" в Несебър. Там си уреждал и "срещи по работа". Една вечер дошъл с още двама руснаци, видни мафиоти. Придружавали ги около стотина охранители. Още при влизането си разположиха дрога по масите и започнаха да шмъркат, а след малко вече не знаеха къде се намират, разказват присъствали въпросната нощ.Заведението веднага се изпразнило от случайни клиенти и останали само мутрите. Очите хвърлил око на една от сервитьорките в "Чевермето". Собственикът на кръчмата обаче видял накъде отиват нещата и наредил на хората от персонала да се спасяват както могат.Всички започнали да се изнасят, а гавазите веднага се втурнали да преследват сервитьорката, посочена от Митьо Очите и двамата руснаци. На крайбрежната улицата настанала истинска суматоха. Гонката продължила още известно време, а съдбата на момичето е неясна.Подобни прояви са типични за наркобоса. Преди време той удари с глава управителка на заведение за боулинг в Слънчев бряг. Тогава Митьо Очите влязъл с многобройната си охрана в боулинга в курортния град и по стар свой обичай поискал да му пуснат диск с песните на Цеца Величкович. След като персоналът му отказал, той донесъл CD и бутилка с алкохол от автомобила си и демонстративно надул музиката в игралната зала, а охраната му изгонила останалите клиенти. След остра реплика от собственичката Очите скочил и нанесъл удар в главата на жената.Известно е, че когато мобилният апарат на наркобоса звъни, охраната нарежда на дисководещите в заведенията да намалят музиката, за да може Желязков да говори спокойно по телефона.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.