"Мерцедес" и джип, собственост на бивш депутат от ГЕРБ бяха запалени тази нощ

https://crimes.bg/kriminalno/mercedes-i-dzhip-sobstvenost-na-bivsh-deputat-ot-gerb-byaha-zapaleni-tazi-nosht/37399 Crimes.bg
"Мерцедес" и джип, собственост на бивш депутат от ГЕРБ бяха запалени тази нощ

Миналата година за горели други две луксозни коли на семейството




Източник:




2015-01-22 10:30:00


Крими


0

Прочетено: 181944

Кратка връзка








Два луксозни автомобила собственост на бившия депутат от ГЕРБ Антоний Йорданов са били запалени тази нощ между 2 и 2,30 часа. Изгорелите лек автомобил “Мерцедес“ и джип са били паркирани едно до друго на улица „Чернишевски“, където живее семействот,като едното возило е напълно изпепелено, а другото – с по-малки поражения. Полицията в Пловдив потвърди информацията.

По неофициални данни разследващите са открили следи от запалителна течност. От огъня са били леко засегнати паркираните в съседство автомобили.

 

Това не е първият палеж срещу бившия представител на ГЕРБ. Миналата неизвестни и досега  подпалвачи драснаха клечката и на други две луксозни коли на семейството. Според запознати палежите се поръчват заради нарушени икономически интереси.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.