Мъж се самоуби на стрелбище в Бургас

https://crimes.bg/kriminalno/mazh-se-samoubi-na-strelbishte-v-burgas/28273 Crimes.bg
Мъж се самоуби на стрелбище в Бургас

Мъж на 26 години посетил стрелбище в Бургас днес и използвал оръжието на стрелбището, за да се застреля в главата.




Преди това той наел коридор за стреляне и стрелял по мишени под надзор на инструктор. Поиска; да постреля още, инструкторът отишъл, за да вземе допълнителни амуниции при което посетителят насочил дулото към главата си и се самоубил.


Наоколо е нямало свидетели на злощастното решение, но охранителните камери за заснели инцидента.


 


На място веднага пристигнали екипи на полицията и бърза помощ, като само констатирали смъртта му. Мястото е отцепено и тече оглед от разследващите, като се проверява как е дошъл до стрелбището, дали е говорил по телефона с някой и още куп фактори, които биха могли да допринесат за фаталното решение.


Към момента се знае, че сам е посетил базата, изглеждал в добро настроение и нищо не показвало какво ще се случи по-късно.


От полицията работят над всички версии, като самоубийство по непредпазливост, склоняване към самоубийство и други.


Предстои тялото да бъде транспортирано до Съдебна медицина, за да бъде извършена аутопсия, а също така и вероятно ще се назначи експертиза на видеоматериалите. Разследващите търсят факти и от последните дни на младия мъж, които е възможно да са го накарали да вземе това решение.


 


Драмата се разиграва в комплекс "Капчето".


 


Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.