Масов бой с полицейски служители в Созопол

https://crimes.bg/kriminalno/masov-boy-s-policeyski-sluzhiteli-v-sozopol/28313 Crimes.bg
Масов бой с полицейски служители в Созопол

Страшно меле се е разиграло в една от дискотеките в Созопол.


В мелето има и замесени футболни фенове, както и полицейски служители, отбелязва Нова тв.

Екшънът е бил заснет от охранителните камери на нощното заведение.




Боят се завихрил след като на ултрасите била направена забележка да не безпокоят останалите посетители в нощното заведение.

Футболните фенове веднага налетели на бой на мъжете, които им направили забележката. Те дори не подозирали, че в действителност нападат цивилни полицейски служители.

В резултат на сбиването има пострадали и от двете групи.


От Районната прокуратура в Бургас заявиха, че по случая вече е образувано досъдебно производство и тече проверка. За момента обаче досъдебното производство се води срещу неизвестен извършител. На този етап няма и повдигнато обвинение.

И през вчерашния ден, при все, че са минали няколко дни от сбиването, криминалисти продължили да разпитват свидетели на екшъна. Тече и процедура по разпознаване на лицата, участвали в масовия бой.


Според неофициално потвърдена информация полицията вече е установила самоличността на някои от нападателите.

Двама от тях са криминално проявени и имат хулигански прояви от столични протести, както и по стадиони.


След като случаят бъде изяснен и бъдат повдигнати обвинения от Районна прокуратура – Бургас обещават да излязат с повече информация.

Източник: vesti.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.