Мъртвопиян тръшна жена си пред полицаи

https://crimes.bg/kriminalno/martvopiyan-trashna-zhena-si-pred-policai/27794 Crimes.bg
Мъртвопиян тръшна жена си пред полицаи

Мъртвопиян мъж тръшна жена си пред органите на реда.


Причина за това станал фактът, че жената повикала полиция. Грозните сцени се разиграли в Стамболийски. Още в обедните часове на деня побойникът и брат му заседнали на маса и се налели стабилно.


Прибирайки се към 18 ч. съпругата заварила мъжа си и компанията му пияни на кирка. Тъй като била наясно, че когато употреби алкохол, мъжът й става агресивен и й налита на бой, решила да отиде да се скрие в дома на майка й, заедно с децата.


Малко по-късно чула викове и чупене на стъклени предмети от съседната къща (на съпруга й). Оказало се, че в резултат на запоя двамата братя си заформили скандал, който прераснал в бой.

Този път съпругата избягала с децата при съседи, излизайки от прозореца.


Когато мъртвопияният установил, че жена му не е в къщата, се отправил към съседите, при които се крила и преди. Изплашената жена подала сигнал на 112 и излязла на улицата, за да изчака полицейския екип.


Докато разказвала на полицаите какво се е случило, се появил и побойникът. Той се засилил към нея със заплахи и псувни, след което й шибнал един юмрук и я повалил, без да му мигне окото, че има полицаи. Докато била повалена се нахвърлил върху й и не спирал да я псува.


Полицаите задържали пияндурника и го закарали в районното. Съставен му е акт за дребно хулиганство. По-късно магистратите му наложили глоба в размер на 200 лева.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.