Любо Чука пиян направи джипа си на кайма, кара се с полицията и пречи на разследването

https://crimes.bg/kriminalno/lyubo-chuka-piyan-napravi-dzhipa-si-na-kayma-kara-se-s-policiyata-i-prechi-na-razsledvaneto/27408 Crimes.bg
Любо Чука пиян направи джипа си на кайма, кара се с полицията и пречи на разследването

Преди катастрофата бандитът от агитката на София-Запад цяла нощ поливал "Хелоуин" с певеца Джалал Оба (който по същото време помля брабуса си в трамвайна станция) и съименника си Любо Младежа, а призори яхнали мощните зверове кьоркютюк пияни, свидетелстват униформени. Тримата били забелязани да гуляят първо в р-т "Опера" на околовръстното, след което се пренесли в актуалното заведение Джанам, където се черпили обилно с алкохол. Както си му е ред, резултатът не закъснял. По инфо от полицаи на мястото Чука се е опитвал да възпрепятства разследването и причините за ПТП-то, както и се е опитал да спаси приятеля си от тестове, затова и колата е стояла над 10 часа на мястото на ПТП-то.


Единственото хубаво е, че не е имало пешеходци на мястото на удара, че щеше да се повтори случката с момичетата и Семерджиев", пише доста запозната с детайлите от катастрофите навръх 31 октомври потребителка на социалните мрежи.


Певецът Джалал Оба, който разполага с голям автопарк от скъпи возила, през голяма част от времето си пребивава в България и е неразделна част от компанията на двамата емблематични адаши от подземния свят и агитката на Левски.


Обаче гастролирал на доста места из Европа, за да демонстрира певческите си способности, но не и шофьорските си такива, преди няколко дни е бил в столичния хотел "Хаят", именно с джипа, който потроши снощи.

Именно заради Любо Чука и Младежа се бави разследването и те са причината автомобилът да стои над 10 часа на мястото на катастрофата.


Любопитен факт е, че в автопарка на Джалал Оба присъстват последен модел джип "Ауди", "Ламборгини", "Ролс ройс" кабриолет, "Порше кайен" и още няколко по-скромни возила за по около 150 000 лева всеки. Общата стойност на автопарка му е за над 3 млн. лева.

Източник: lupa.bg, crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.