Какво се случва след стрелбата на детска площадка в София?

https://crimes.bg/kriminalno/kakvo-se-sluchva-sled-strelbata-na-detska-ploshtadka-v-sofiya/28408 Crimes.bg
Какво се случва след стрелбата на детска площадка в София?

Брутална стрелба се разигра на детска площадка в София след направена безобидна забележка.


Първо след забележката нещата стигнали до бой, а на по-късен етап и до стрелба. Случката се е разиграла на една от детските площадки в „Студентски град“ в София, отбелязва Нова тв.


Пребитият Деян Дянков разказва, че на площадката имало две ромки с дете, които изгонили жените от техния блок, тъй като им направили забележка, че замърсяват детската площадка.

Самият Дянков призна, че е направил забележка, но културно.




През това време ромките позвънили на техни роднини. Малко по-късно на детската площадка се появили двама мъже, които били повече от агресивни и се затичали към Деян. Единият от тях му опрял пистолет в главата и го попитал дали иска да му я пръсне.


След това последвал бой с пистолета. Пострадалият е с множество шевове по главата. По време на спречкването двамата агресори дори си позволили да стрелят по Деян.

Негов съсед видял случващото се, чул изстрелите и се запътил да му помогне. Тогава ромите се уплашили, че мъжът вече не е сам и избягали.


Деян Рачев, който е очевидецът, притекъл се на помощ споделя, че по това време на площадката за щастие нямало деца. Оказва се, че подобни случки в квартала не са рядкост и в тях винаги са замесени представители на ромското малцинство.


Към момента полицията е задържала двама души.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.