Изверги изнасилиха и изгориха бременна жена

https://crimes.bg/kriminalno/izvergi-iznasiliha-i-izgoriha-bremenna-zhena/38461 Crimes.bg
Изверги изнасилиха и изгориха бременна жена

Жертвата е познавала убийците си 

 

Полицейските власти разследват изключително жестоко убийство.

 

20-годишна бременна жена е била изнасилена, след което извергите решили, че трябва да я изгорят жива. Жестокото престъпление е било извършено в Русия. 

 

Татяна е била бременна, при това с близначета – момиченца. Нечовешкото зверството е било извършено на 2 ноември. Младата жена е била нападната в апартамент в общежитие. 

 

Полицията е изяснила, че е жертвата е познавала убийците си. Тя е била в апартамента си заедно с още двама души. Не е ясно как се е стигнало до скандал между тях и какво е предизвикало агресията. 

 

Мъжете първо пребили и изнасилили Татяна, а когато тя припаднала, я полели с бензин и я запалили. Апартаментът е изгорял изцяло. Дошлите на място пожарникари и полицаи открили младата жена вече мъртва.  

 

В хода на следствените действия сътрудниците на полицията успели да изяснят личността на заподозрените и да ги арестуват. В момента на извършване на жестокото престъпление и двамата са били силно опиянени. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.