Изверг отвлякъл и блудствал с дете на 8 години

https://crimes.bg/kriminalno/izverg-otvlyakal-i-bludstval-s-dete-na-8-godini/28134 Crimes.bg
Изверг отвлякъл и блудствал с дете на 8 години

Съдът в Добрич прие искането на прокуратурата да остави за постоянно в следствения арест обвиняемия за жестоко престъпление. За него има достатъчно информация, че той е отговорен за отвличането и блудството с 8-годишно момиченце.




Обвиняемият е на 40 години, той е задържан след получен сигнал на 3-ти август в полицията за изчезнало дете. От МВР са предприели незабавни издирвателни действия, а също е образувано и досъдебно производство.


 


Разследването е установило, че потърпевшото дете заедно с 2-те си сестри и майка си са излезли да поиграят, като са отишли в центъра на Добрич. Тя е самотна майка и сама се грижела за децата.


Все още се уточнява как престъпникът е успял да отскубне детето от майка си. След това той го е завел в съседно село Плачи дол, където работил и живеел. Той е работник в местна кравеферма, където е и извършил блудствените действия.


 


Ако бъде признат за виновен за блудстовото той може да бъде осъден на затвор до 6 години, а за самото отвличане до 10. Съдебната практика в България е присъдите да не се сумират, а да се налага най-тежката от изброените.


 


Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.