Издирваният син на Масларова се прибрал тайно у нас

https://crimes.bg/kriminalno/izdirvaniyat-sin-na-maslarova-se-pribral-tayno-u-nas/28444 Crimes.bg
Издирваният син на Масларова се прибрал тайно у нас

Иво Масларов, доведеният син на някогашната социална министърка Емилия Масларова, който от 2 години се издирва с червена бюлетина от Интерпол като поръчител на убийството на бизнес дамата Станка Марангозова, се е измъкнал по чудо от задържане в София тази пролет – твърди изданието, като се позовава на източници от МВР.


В средата на март до родните служби достигнала информация, че Иво Масларов се е прибрал инкогнито в България и е отседнал в жилище на свой приятел в столичния квартал „Витоша“. Ченгетата задействали операция по задържането му и дори нахлули в тайната му квартира с прокурорска заповед за задържане, но така и не успели да го открият.


[caption id="attachment_65397" align="alignnone" width="300"] Червената бюлетина за издирването на Иво Масларов[/caption]


Според запознати Масларов е бил предупреден за акцията и е успял навреме да се изплъзне от полицейската клопка. В жилището криминалистите открили негови отпечатъци, но така и не успели да го заловят. Предполага се, че той е влязъл в България с фалшиви документи, а след опита за залавянето му отново е офейкал от страната в посока Гърция.


Иво Масларов е издирват като поръчител на убийството на аферистката Марангозова през 2019 година, когато тя бе надупчена с 3 куршума в автомобил пред дома си в „Младост“.


Източник: „Уикенд“

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.