Гореща версия за жестокото убийство във Варна

https://crimes.bg/kriminalno/goreshta-versiya-za-zhestokoto-ubiystvo-vav-varna/28401 Crimes.bg
Гореща версия за жестокото убийство във Варна

Появи се гореща версия за жестокото убийство, което разтърси Варна от ранни зори.


Шефът на полицията в морската столица ст. комисар Атанас Михов направи ексклузивни разкрития по случая, разиграл се в центъра на града.


Припомняме, че малко след 8 ч. в близост до Археологическия музей в града, бе открит труп на млад мъж, лежащ в локва кръв. Самоличността на жертвата не е установена. Той е на видима възраст около 30 години.




От разкритията, направени от ст. комисар Михов става ясно, че мъжът е издъхнал в резултат на тежка кръвозагуба. До това се е стигнало, тъй като му е била прерязана централна артерия. Открити са прободни рани на няколко места по краката му.


На този етап не е изключена нито една от версиите. Възможно е мъжът сам да си е причинил прободните наранявания в краката. Поради тази причина не е изключена дори версията за самоубийство.


В заключение ст. комисар Михов разкри пред медиите, че самоличността на жертвата наистина все още не е потвърдена. Той обаче потвърди информацията, че става въпрос за млад мъж с неугледен вид. Полицията разполага с данни, че жертвата е нощувал по пейките в градинката край музея.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.