Ето какво се случи с наркомана, ранил полицаи във Варна

https://crimes.bg/kriminalno/eto-kakvo-se-sluchi-s-narkomana-ranil-policai-vav-varna/27795 Crimes.bg
Ето какво се случи с наркомана, ранил полицаи във Варна

Под ръководството на варненската окръжна прокуратура е ръководството на досъдебно производство по случая с наркомана, ранил двама полицаи във Варна.


Припомняме, че при мелето пострадаха двама полицейски служители. На единия от тях бе нанесена средна телесна повреда, отбелязват от пресслужбата на варненската Апелативна прокуратура.


Припомняме, че до инцидента се стигна, след като полицаите направили опит да предотвратят кражба на автомобил.

Установеният на местопрестъплението млад мъж не се подчинил на разпорежданията на двамата полицаи и вместо да остане на място, побегнал.

При последвалата гонка органите на реда прибегнали до употребата на електропалка, за да задържат нарушителя.


Той обаче отново им се изплъзнал. Заради това се стигнало до произвеждането на предупредителни изстрели със стоп патрони. Един от тях го ударил в коляното и забавил хода му. Въпреки това той не се отказал от опитите си да се измъкне.


Така се стигнало до употребата на физическа сила при задържането му. В резултат на схватката пострадаха и двамата полицаи, единият от които се оказал със спукана ръка.

Към момента задържания 27-годишен от Провадия е бил настанен в специализирано заведение поради неадекватното му състояние.


Работата по случая продължава.

Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.