Ето какво се случи с младата детска учителка, спипана с дрога за 5 бона

https://crimes.bg/kriminalno/eto-kakvo-se-sluchi-s-mladata-detska-uchitelka-spipana-s-droga-za-5-bona/34109 Crimes.bg
Ето какво се случи с младата детска учителка, спипана с дрога за 5 бона

Все още се изяснява защо е оставила невръстните си деца сами в апартамента


Учителката от една от детските градини във Велико Търново, която бе спипана с 35 гр. кокаин, който специалистите оцениха на стойност 5 хиляди лева, е била освободена от работа, след като първо излязла в болнични.

 

Тя съобщила, че е болна още в неделя, когато бе арестувана в Шереметя с пакетираната дрога в колата си, пише "Борба".  

 

34-годишната Галя Ч. всъщност е по заместване във въпросната градина, но там със сигурност няма да използват повече нейните услуги, категорични са от ръководството.

 

По-голямото дете на Галя също е възпитаник на тази детска градина. По-късно Галя завършила нужното образование и станала заместващ учител, който се справял отлично с децата. Жената няма криминални прояви и регистрации до момента и е с чисто съдебно минало.

 

Как точно се е забъркала да стане дилър на дрога, засега се разплита от Районна прокуратура във Велико Търново. Все още не е изяснено и защо е оставила двете си невръстни деца сами в апартамента и е тръгнала към сделка за продажба на кокаин.

 

Възможно било да е била принудена по някакъв начин към подобно действие, но това на този етап било само версия.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.