Ето го полицая, който бе обвинен за убийството в Милево (ФОТО)

https://crimes.bg/kriminalno/eto-go-policaya-koyto-be-obvinen-za-ubiystvoto-v-milevo-foto/27815 Crimes.bg
Ето го полицая, който бе обвинен за убийството в Милево (ФОТО)

Окръжният съд в Пловдив гледа мярката за неотклонение на 41-годишния полицай Ангел Георгиев.


Припомняме, че именно той бе обвинен за извършеното убийство в с. Милево. Полицейският служител бе доведен под конвой на Съдебна охрана в залата на съда.


Неговият защитник адв. Евгени Костадинов поиска да му бъдат предоставени 20 минути, за да има възможността да се запознае с материалите по делото. Съдът уважи искането му и прекъсна заседанието.


Случката се разигра на 4 септември тази година, когато след запой в пловдивското село Милево, мъж бе пребит до смърт.

Пиянската свада се разиграла в нощта на събота срещу неделя. Двама мъже празнували събора на селото. По време на празненството и след солидна почерпка разбира се, помежду им се разразил спор, който в един момент прераснал във физическа саморазправа.

В резултат на нанесените му смъртоносни удари, единият от мъжете издъхнал.


Полицаят Ангел Георгиев бе привлечен като обвиняем преди броени дни (на 5 септември) заради това, че предходния ден умишлено е умъртвил 47-годишния О.Й., което представлява престъпление по чл. 115 от НК.


Междувременно стана ясно, че случаят с убийството в белослатинското село Търнава става все по-заплетен. Оказа се, че извършителите на жестокото убийство на 47-годишния М.А, са брат му и племенникът му. Работата по случая продължава.

Източник: marica.bg



Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.