Ексклузивно: СНИМКИ на Георги Семерджиев на Коледа в Централен софийски затвор! Яде и пие на аванта, след като затри две семейства

https://crimes.bg/kriminalno/ekskluzivno-snimki-na-georgi-semerdzhiev-na-koleda-v-centralen-sofiyski-zatvor-yade-i-pie-na-avanta-sled-kato-zatri-dve-semeystva/27105 Crimes.bg
Ексклузивно: СНИМКИ на Георги Семерджиев на Коледа в Централен софийски затвор! Яде и пие на аванта, след като затри две семейства

Георги Семерджиев, който уби две млади жени на бул. „Черни връх“ в столицата, посрещна Рождество Христово в Централен софийски затвор. Там той отпразнува Коледа заедно със съкилийниците си.


Семерджиев е в килия 11 отряд заедно с двама престъпници от ромски произход. Прякорите им са Киро Черния и Жоро Маймуната. Тримата са отпразнували по-богата Коледа от някои семейства навън, което е върхът на наглостта.


На трапезата на затворниците има питка, бисквити, плодове, енергийни напитки и какво ли още не. Неща, които не всяко семейство в наши дни може да си позволи, но изверг като Георги Семерджиев ги получава наготово от държавата. Дори са си направили елха от хартия.
Върхът на безочието е, че двойният убиец разполага и с телефон зад решетките. Той сам си е направил снимките, за да покаже, че е над закона и не му пука, че е убил двама души. Този човек затри два живота и почерни две семейства.


Тази година за първи път майките на жертвите не успяха да седнат на коледната трапеза с дъщерите си. Семерджиев им го отне, а с цялата си наглост сега празнува Коледа.

Пълният с грехове Георги Семерджиев празнува Рождество Христово. Нелепа и абсурдна ситуация, която показва, че на всичкото отгоре този човек няма никаква съвест. Той не съжалява за убийствата и се крие зад това, че уж не ги помни.


Вместо да му осигурят строг режим и истински ад в затвора, той изглежда като на почивка там. Това е истинско кощунство спрямо паметта на двете момичета, които този изрод заличи от света.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.