Екшън на живо: Шофьор скача в движение, гони го полиция

https://crimes.bg/kriminalno/ekshan-na-zhivo-shofyor-skacha-v-dvizhenie-goni-go-policiya/27842 Crimes.bg
Екшън на живо: Шофьор скача в движение, гони го полиция

Отново бус с мигранти предизвика екшън в Костинброд след преследване с полицията. След гонката е станала верижна катастрофа.


Днес малко след 14:00 часа патрули на столичната дирекция засичат съмнителен бус, който карал с висока скорост по околовръстния път на Костинброд. Полицаите подали звуков сигнал за спиране, но шофьорът не се подчинил, а увеличил скоростта и опитал да избяга.


Започнало преследване, като екипите са поискали и помощ от централата. Гонката продължила и в града, като бусът се опитал да избяга по различни улици, като правил резки завои и смяна на посока на движение. Към края той се отправя в посока София, но преди да напусне града намалява скоростта и шофьорът скача в движение. Бусът продължава да се движи, като блъска последователно 3 паркирани коли.


Шофьорът опитал да избяга и да се укрие, но малко след каскадата му е заловен от органите на реда. В микробуса са установени около 40 човека, които твърдят, че са от Сирия. Местопроизшествието е отцепено и продължават следствените действия. Към момента няма информация за пострадали хора при гонката. Това е поредният опит на трафикантите за удар по държавността според властите.


Източник: dir.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.