Дрогиран кримигерой вилня с автомобила си в КАТ-Пловдив

https://crimes.bg/kriminalno/drogiran-krimigeroy-vilnya-s-avtomobila-si-v-kat-plovdiv/28188 Crimes.bg
Дрогиран кримигерой вилня с автомобила си в КАТ-Пловдив

Екшън, като на филм се е разиграл днес в КАТ-Пловдив. 20 полицаи гонят неадекватен шофьор в двора на КАТ. Той е навлязъл в насрещното движение на каналите за регистрация на коли, след което се е блъснал в бетонова колона, ударил е и няколко кашпи и накрая се е покатерил с колата върху бетонен кош.




Гонката събрала погледите на околните, при която 20 полицаи се опитват да спрат и да хванат неадекватния водач. Колата била заключена и се наложило служител на реда да разбие стъклото с камък, за да отворят вратата и задържат водача.


Полицаят е леко ранен от стъклата, които нарязали ръката му.


 


По-късно става ясно, че шофьорът е добре познат на полицията и има множество фишове и актове за нарушения. Направен му е тест за алкохол, който е отрицателен.


По информацията към момента е бил под въздействието на упойващи вещества и свидетелите го определиха, като неадекватен.


 


Също необичайна катастрофа днес се е случила и в Русе, при която кола се е блъснала в павилион за храна. Инцидентът е станал пред известен хипермаркет, като преди това е колата е помела мотор и други автомобили.


 


Източник: plovdiv24.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.