Добавят и още едно убийство към сметката на Красимир Каменов-Къро?

Димитър Стоянов издъхнал в линейката на път към болницата

https://crimes.bg/kriminalno/dobavyat-i-oshte-edno-ubiystvo-kam-smetkata-na-krasimir-kamenov-karo/109714 Crimes.bg
Добавят и още едно убийство към сметката на Красимир Каменов-Къро?

Димитър Стоянов издъхнал в линейката на път към болницата

Лъсна поредната мокра поръчка в досието на боса от ВИС-2 Красимир Каменов – Къро.

 

Според ексклузивните разкрития, направени от топ ченге, мафиотският беглец стои зад показния разстрел на пловдивския фактор в трибуквената силова структура Димитър Стоянов – Митьо Лудия.

 

Къро

На 14 януари 2014 г. Пловдив стана трибуна на третото показно убийство, разтресло страната за по-малко от 10 дни. Ексбоксьорът Димитър Стоянов – Митьо Лудия бе гръмнат с ловна пушка със сачми за глигани. Убийството бе извършено на паркинга на парк-хотел „Пловдив“. 38-годишният тартор на ВИС за региона издъхна в линейката на път за болницата.

 

След кървавата саморазправа от ъндърграунда под Тепетата издадоха, че през последните години преди екзекуцията, Митьо Лудия се занимавал с лихварство и по този начин насочиха разследващите по следа, която да ги отведе до поръчителя и извършителя.

 

Запознати от върховете на МВР твърдят, че зад показното убийство стои претендиращият за трона на разбутаната през годините мутренска организация ВИС. Макари официално убийците на Лудия да не са разкрити, вече повече от 8 години криминалистите са наясно, че поръчката е дошла от ЮАР, където висаджията живее охолно от 15 години.

 

Митьо Лудия

Причината – огромна парична сума и опасенията, че Лудия може да измести Къро от върха във ВИС.

Според разследващите килърът се криел в горичката край хотела, където търпеливо изчакал жертвата си да излезе от черния джип „Ланд Роувър“ и стрелял.

Минути по-късно на метри от мястото на убийството, бе опожарено „Ауди“ А4, за което се смята, че е използвано от поръчковия убиец.

 

Приятели на Митьо Лудия не се доверили на МВР и започнали собствено паралелно разследване, опитвайки се да открият евентуалния поръчител и убиеца.

Основната версия, по която тръгнаха пловдивските мутри и разследващите, бе неуредени сметки, вероятно със самия Къро.

 

Твърди се, че Лудия започнал да притиска свой клиент, който бил от обкръжението на Къро, на когото дал голяма сума пари на заем. Длъжникът обаче не могъл да върне борча си и затова очистил Митьо Лудия.

Близки до пловдивчанина обаче твърдят, че той не се занимавал с мръсотии като сводничество и проституция, откакто се оженил за модела Росица Черногорова.

 

Именно безпаричието в аматьорския бокс принудило Стоянов да си намери работа като охранител на нощни клубове и да се пренасочи към ММА боевете. Първо се бил в шоумачове по заведения в Слънчев бряг, а след това организира първите галавечери по ММА в Пловдив и е сред участниците в „гладиаторските битки“ в Пловдивския панаир. Става и представител за България на Международната федерация по шуту, която обаче от 2013 г. не развива дейност у нас и няма лиценз от спортното министерство.

Източник: Уикенд, crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.