16-годишен би съученик с метална призма от кабинета по математика

https://crimes.bg/kriminalno/16-godishen-bi-sauchenik-s-metalna-prizma-ot-kabineta-po-matematika/37795 Crimes.bg
16-годишен би съученик с метална призма от кабинета по математика

16-годишен би съученик с метална призма от кабинета по математика




Източник:




2015-06-15 15:38:00


Крими


0

Прочетено: 155232

Кратка връзка








 

16-годишно момче от Исперих беше настанено в местната болница, след като негов съученик го удари по главата с метална учебна призма. Инцидентът е станал на 2 юни по време на междучасие в гимназия „Васил Левски” в града.

Р.П., също 16-годишен, се нахвърлил на М.М. и му нанесъл удар с помощното пособие, което преподавателите използват в часа по математика.


Конкретна причина за агресията няма, пострадалото дете било по-скромно и тихо и вероятно по тази причина е станало обект на тормоз от страна на съучениците си.

По наша информация, първоначално М.М. не се е оплакал на родителите си, часове след инцидента обаче започнал да повръща и баща му разбрал за случилото се. Ден по-късно, в сряда той подал сигнал в Районното управление на полицията в Исперих, че на сина му е бил нанесен побой.

Потърпевшият тийнейджър е настанен в хирургичното отделение на болницата без опасност за живота. За случая е уведомен Отделът за закрила на детето, а полицията води проверка за нанасяне на лека телесна повреда.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.