Свежи предложения за мокри помещения

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/svezhi-predlozheniya-za-mokri-pomeshteniya/37903 Crimes.bg
Свежи предложения за мокри помещения

Притеснявате ли се от малката си баня например? Чудите ли се как да освежите кухнята? Решението е в цветовете. Не е нужно да пробивате и махате цели стени. Можете просто да заложите на светли нюанси. 

Чрез смесител за кухненска мивка в светли тонове, монтирани на светло зелени стени, вие можете да имате красива кухня. Важно е мивки за кухня и техните кранове да са в един цвят. Нека кухненски смесители цени да се отличават, като цвят от стените. Ако имате притеснения, че в кухнята ви няма прозорец, то можете да го заместите с осветление, което имитира прозорци. Чрез този трик, както и смесители за кухня с модерен дизайн и цвят, вие можете да превърнете помещението в рай. Колкото са важни кухненски мивки, толкова са важни за банята и конзолна тоалетна чиния и мивки. 

Когато говорим за баня, то е добре да изберем класически бели цветове или светли тонове на зелено и червено. Тези цветове са класика за банята от векове. За целта се снабдете с плочки в светли тонове. Можете да поставите и флорални мотиви край вратата. Интересно е да се отбележи, че днес има и термостатни смесители, както и красиви душ кабини и тоалетна чиния цена с флорални мотиви по тях. Огледалото също е опция за малка баня. То създава усещане за пространство. Чудесно решение би било да поставите малки цветни елементи по иначе скучните и бели алуминиеви радиатори. Ако пък имате лира за баня цена, то е добре да ги поставите в ниша в стената. Същото се отнася и за шкафовете в банята. Там ще приберете кърпи и халати, те няма да се мокрят, а самите шкафове могат да са чудесна декорация. За малка баня поставете много осветление. Можете да го сложите до новите си смесители за вграждане, както и по тавана. Светлината ще създава усещане за пространство. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.