Наглост! Пияният полицай, който уби 11-месечната Красимира, иска извинение от медиите, за да говори с тях

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/naglost-piyaniyat-policay-koyto-ubi-11-mesechnata-krasimira-iska-izvinenie-ot-mediite-za-da-govori-s-tyah/36745 Crimes.bg
Наглост! Пияният полицай, който уби 11-месечната Красимира, иска извинение от медиите, за да говори с тях

Нещастен случай е единствената причина за нелепата смърт на 11-месечното бебе Красимира, което беше прегазено от граничния полицай Костадин Стоянов в село Крушевец. В това са убедени неговите близки, предаде Би Ти Ви.Вчера Стоянов беше пуснат под домашен арест. Той все още отказва да разговаря с медиите. Родителите на граничния полицай Цонка и Стоян Стоянови също не желаят да застанат пред камерата на Би Ти Ви.Един от най-близките приятели на Костадин Стоянов обяви, че граничният полицай настоява за извинение от медиите, преди да разговаря с тях.Кръвната проба на Костадин Стоянов е показала алкохол в законовата норма - 0,3 промила. Веднага след трагичното произшествие дрегерът обаче отчита 0,63 промила. Затова бащата на убитото дете изисква повторна експертиза.Непосредствено след ужасния инцидент имаше не едно и две свидетелства, че Костадин е бил "видимо пиян". Освен това бе съобщено, че негови колеги гранични полицаи му давали кисело мляко, за да изтрезнее по-бързо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.