Джуди-хватки за опасни милиони - 20 бона е „сухата поръчка“ за „Златен скункс“

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/dzhudi-hvatki-za-opasni-milioni-20-bona-e-suhata-porachka-za-zlaten-skunks/37889 Crimes.bg
Джуди-хватки за опасни милиони - 20 бона е „сухата поръчка“ за „Златен скункс“

Уважаеми зрители, спите ли?

Или гледате съвременните „будители“!

Става дума за „Господари на ефира“  с продуцент Халваджиян.

Това предаване първо има за цел да смаже човешката личност, а не да я издигне.То злоумишлено, клеветнически и набедително прави всичките си репортажи,защото е платено и изпълнява поръчки. Ясно е видно, че то умишлено и целенасочено се занимава с лекарите в България например. Вижда се че не случайно точно сега след като се прави тази лъжовна и несъществуваща реформа в здравеопазването те постоянно излизат с такива репортажи. Защо не коментират наприемр далаверата на Москов с ваксините и разследването на Валя Ахчиева в предаването и "Открито". Тази явна кражба. Защото има политическа цензура в Бъгария, защото предаването е платено и изпълнява поръчки.

Защо не отидат при Бойко Борисов например да го критикуват, защо не сгащят натясно обирджиите на КТБ. Това предаване скоро ще бъде свалено от ефир.Срещу него има множество жалби в прокуратурата и съдебни дела ,както наказателни така и граждански. Слезе ли ГЕРБ от вляаст – и край!

 От друга страна "Господари на ефира " далеч не е най-гледаното предаване. И въобще не защитават гражданите както искат да се покажат. Който плати го излъчват, а и който плати повече -не. Сещате се каква е разликата. 

Офисът на „Господари на ефира“ e  недалеч от „Метро“ на „Цариградско шосе“. Проверихме лично, не може лесно да бъде открит. Няма никакви обозначения отвън. Трябва да влезеш  в сградата и да питаш, за да те упътят. 

Предаването с претенции за висока гледаемост съществува адресно инкогнито? 

Защо ли?

Ами защото там се въртят огромни далавери. Рекетират се хора, събират се пари за поръчкови уж журналистически разследвания. Под  етикета: „Гости“ се канят предимно хора на изкуството от посредствена величина , но които правят безплатна реклама на собствени частни продукции или такива, в които участват. 

Смешният приз за обществена излагация „Златен скункс“ може да бъде поръчан за нищо неподозираш гражданин за 20 бона суха пара. Това потвърдиха хора, имали вземане-даване с  предаването. Джуди с хватки от Джудото си избирал жертвите, а след това подтиквал някои от естествените им врагове да платят, за да бъдат орезилени. Знайки за тази платена услуга много други пък поемали инициативата за очерняне и ходели сами да поръчат  жертви за скункса. 

Жертва на подобен заговор между хора от средите на художествената гимнастика и  червени бабички от една страна и Джуди – от друга, преди време стана и безспорният авторитет, донесъл вечна слава на България в този спорт - Нешка Робева. 

Някой си Джуди да си прави смешка с Нешка?

Нешка Робева се сдоби със „Златния скункс“ на „Господари на ефира“ през 2015 г. Поводът за това бе, че в началото на миналата седмица тя стана поредният разочарован от Николай Бареков и оттегли подкрепата си от него. Знаменитата ни спортистка и треньор никога не е била част от „България без цензура“, но отявлено подкрепяше предизборната кампания на партията, а Бареков от своя страна дори я определи като своя „духовна майка“. Пред репортера на предаването тя сподели, че не е била привлечена толкова от самия него като личност, колкото от програмата на движението. Но за Джуди авторитети няма, когато говорят парите. Не стана ясно какъв толкова грях има заблудилата се беловласа корифейка, за да бъде орезилвана по подобен начин, но нейсе. 

„Господарите“ казват: „Скунксът е една много приятна животинка, която обаче има лошия навик да разпръсква неприятна миризма. По това той си прилича с някои от най-известните обществени личности. Златен скункс” не се връчва току така и на кого да е.“

Да – на наистина заслужили хора, размирисалри около себе си, но и на хора, нищо неподозиращи, поръчани срещу суха пара.

Но в тази вече публично известна игра има и обидени. По-лошо – има опасни обидени. Това са  хора, които искат да си потърсят справедливостта, дори и с цената на възмездие. 

Затова „Господари на ефира“ съществуват адресно икогнито. Много-много да не се знае къде седи Джуди.

А той може би има поводи да се притеснява. Много хора са му набрали,и то много, за телевизионните безчинства.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.