100 полицаи щурмуваха пловдивския ромски квартал "Столипиново"

https://crimes.bg/index.php/vodeshha-tema/100-policai-shturmuvaha-plovdivskiya-romski-kvartal-stolipinovo/36638 Crimes.bg
100 полицаи щурмуваха пловдивския ромски квартал "Столипиново"

Над 30 полицейски коли и стотина ченгета блокираха района около два търговски центъра в пловдиския ромски квартал "Столипиново" днес по обед, съобщава регионалният вестник "Марица" от мястото на събитиетоИзненадващата акция на икономическа полиция беше насочена срещу търговията с контрабандни стоки в квартала.Всеки от магазините в двата обекта - ТЦ "Изгрев" и ТЦ "Жанет" беше щателно преровен от полицаите. Стотици местни се бяха събрали на улицата отпред и наблюдаваха действията на служителите на реда.  Преди седмица вестник "Марица" описа схема за търговия в интернет сайтове, които пробутват ментета на маркови стоки, като ги предлагат за оригинални.Акцията приключи за около час, резултатите от акцията ще бъдат обявени по-късно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.