С изобилие от прясна риба, гръцкият ресторант OPA дава старт на лятото

Средиземноморието си дава среща с градския шик на “Витошка”

https://crimes.bg/index.php/uncategorized/s-izobilie-ot-pryasna-riba-grackiyat-restorant-opa-dava-start-na-lyatoto-3/132042 Crimes.bg
С изобилие от прясна риба, гръцкият ресторант OPA дава старт на лятото

Средиземноморието си дава среща с градския шик на “Витошка”

Талантливият главен готвач на гръцкият ресторант OPA този път е надминал себе си с великолепното  средиземноморско меню, което любителите на градския, модерен и изискан стил могат да опитат в сърцето на столицата - на бул. “Витоша” 21.

 

Изобилието от прясна риба приготвена до съвършенство, запазвайки своята свежест и сочност, ще Ви омагьоса още с първата хапка. Ценителите могат да избират измежду прясно уловено фагри, лаврак, ципура, бакаляро, както и множество екзотични разновидности на морското и речно царство. Всички те се приготвят по класически способ, на скара или в сол, за по-добре подчертан вкус и щипка страст.

 

Любителите на морските дарове гарантирано ще поглезят сетивата си със сочните скариди, приготвени от шеф готвача на ресторант OPA с ароматни подправки, оставяйки след себе си нежен, но запомнящ се вкус. Те са истински пир за сетивата - с любов и внимание, за да ви пренесат на брега на морето. Неустоими са сами по себе си, но можете да ги съчетаете с любимите си гарнитури и сосове.

 

Гръцкият ресторант OPA поднася и пет разтапящи небцето десерти - ягодов мус маскарпоне, крем брюле с шам фъстък, торта Гараш и класическото тирамису, без да броим впечатляващата селекция от “home made” сладолед, който е идеална гарнитура към следобедното кафе и прекрасен завършек на една обилна вечеря.

 

За всички, които желаят да се потопят в уюта и насладата на гръцката кухня, могат да се докоснат до вкуса на пролетта, запазвайки маса в  OPA Greek Restaurant на бул. Витоша №21, или на тел. +359 889 30 66 66

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.