Последни новини за състоянието на Борис Джонсън

https://crimes.bg/index.php/po-sveta/posledni-novini-za-sastoyanieto-na-boris-dzhonsan/38645 Crimes.bg
Последни новини за състоянието на Борис Джонсън

The Guardian обяви актуална информация за състоянието на Борис Джонсън.

От съобщението на агенцията става ясно, че състоянието на британския премиер подобрява. Но въпреки подобрението той остава на интензивно лечение, съобщава финансовият министър Риши Сунак.

По-рано днес официалният говорител на премиерът заяви, че той реагира добре на лечението и е в добро състояние на духа. Борис Джонсън е вече трета нощ в лондонската болница "Сейнт Томас".

Приемът му в болничното заведение се наложи след влошаване на неговото състояние. В продължение на десет дни Борис Джонсън се лекува у дома, тъй като провяваше леки симптоми на коронавирус. Според лекарите, ако до този период инфекцията не бъде овладяна, пациентът трябва да бъде хоспитализиран. 

След приема на британаския премиер в болницата, той е бил настанен в интензивно отделение. Вчера стана ясно, че в интензивното отделение е получил 4 литра кислород, което е под допустимия максимум. Доналд Тръмп засвидетелства подкрепата си към британеца като изпрати специалисти от САЩ, които да се заемат с неговото лечение.

Днес Великобритания отчете рекордните 938 нови смъртни случаи. Броят на жертвите на ковид-19 за днес е със 152 повече от предишния най-висок брой жертви, регистрирани вчера. Общият брой на смъртните случаи във Великобритания вече преминава 7 000, съобщава The Guardian.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.