Вкараха Малката Рижа в психото, ще го лекуват от наркозависимост

https://crimes.bg/index.php/inczidenti/vkaraha-malkata-rizha-v-psihoto-shte-go-lekuvat-ot-narkozavisimost/36943 Crimes.bg
Вкараха Малката Рижа в психото, ще го лекуват от наркозависимост

Симеон Стоянчов, известен като малката Рижа, е задържан в събота  около 10.00ч. от служители от Четвърто Районно управление „Полиция” за срок от едно денонощие. Криминално проявеният  27 годишен младеж от Бургас е буйствал в  к-с „Меден Рудник” и се е държал неадекватно.снимка: 24 часа, архивСлед изтичане на срока на задържането Симеон е предаден на Пето Районно управление „Полиция” – Бургас за настаняване в Центъра за психично здраве – Бургас в изпълнение на постановление на Бургаска районна прокуратура. Мъжът е настанен в Центъра за психично здраве, като намерението на лекарите е да бъде приведен в специализирано здравно заведение извън Бургас за лечение на „личностно разстройство от системна употреба на психотропни вещества и синдром на зависимост”.Към момента е осигурен полицейски патрул от служители на Пето Районно управление „Полиция” – Бургас, който да осигурява безпрепятствен престой на малката Рижа в ЦПЗ – Бургас. The post Вкараха Малката Рижа в психото, ще го лекуват от наркозависимост appeared first on zonaburgas.bg.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.