Зрелищна катастрофа в центъра на столицата

https://crimes.bg/inczidenti/zrelishtna-katastrofa-v-centara-na-stolicata/28173 Crimes.bg
Зрелищна катастрофа в центъра на столицата

Сериозна катастрофа се е случила днес в София, след като две коли се сблъскаха на кръстовището между ул. Г. С. Раковски и бул. Сливница. Ударът е страничен за една от колите, като те се е обърнала и е останала обърната на пътя.




Към мястото са насочени спешни екипи. Към момента няма информация за сериозно ранени в сблъсъка.


 


В същото време в страната продължава акцията на полицията обявена след тежката катастрофа със Семерджиев.


В Пловдив има над 100 задържани, като са съставени над 1500 акта и 5300 фиша до 2-ри август. От тях 52 шофьори са с констатиран алкохол в кръвта до 1.2 промила, а 31 над този праг. 53 са използвали вратичката в закона, която им позволява да откажат да бъдат проверени. Съши 31 са заловени да шофират под въздействие на наркотици, а отказалите проверка са 24.


 


Днес пред журналисти проговориха и полицаите, които като на филм успяха да заловят дрогирания джигит в двора на КАТ. Те са получили информация, че неадекватен шофьор без книжка е в КАТ и го изчаквали на улицата отпред. След това се разиграл екшънът, при който му счупили стъклото и го задържали.


Те споделиха, че преди това той е направил обиколки в двора на КАТ с висока скорост и е застрашил посетителите там. След ареста му хората ги аплодирали.


 


Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.