Зловещо откритие в пропаст до Балчик, вижте на какво се натъкнаха

https://crimes.bg/inczidenti/zloveshto-otkritie-v-propast-do-balchik-vizhte-na-kakvo-se-nataknaha/27469 Crimes.bg
Зловещо откритие в пропаст до Балчик, вижте на какво се натъкнаха

В пропаст в района на Овчарския плаж е открито тялото на мъж. Пристигналите на място полицаи оградили местопроизшествието и повикали помощ от гражданска защита.


Хора се разхождали в тази местност, като усетили силна миризма на разлагане. Те предположили, че е от някое по-едро животно. След това местността е огледана с бинокъл, като се натъкнали на бяла маратонка. Дошлите на място аварийни служби успели да достигнат до мъжа, като се спуснали в 15 метрова пропаст.


Открили го с раница, като се предполага, че се е разхождал в местността. Той е румънски гражданин, но притежава вила наоколо, именно това е вероятната причина да пристигна в началото на септември.


Няколко дни преди да бъде открит, синът му също е дошъл в България и е потърси съдействие от властите, защото не можел да се свърже са баща си. По негови данни той имал проблем с алкохола и често злоупотребявал.


В откритите вещи е имало и лични документи, по които е идентифициран. Също така с него е имало раница, в която се намирала бутилка вино от литър и половина, както и счупена ракиена бутилка.


Извършват се следствени действия, но по всяка вероятност се касае за нещастен случай.


Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.