Верижно меле на Е-79. Какво е състоянието на пострадалите?

https://crimes.bg/inczidenti/verizhno-mele-na-e-79-kakvo-e-sastoyanieto-na-postradalite/27696 Crimes.bg
Верижно меле на Е-79. Какво е състоянието на пострадалите?

Верижно меле е станало на Е-79 между Мездра и Ботевград, отбелязват от ОДМВР.


Инцидентът се е случил вчера около 16 ч. Лек автомобил „Мерцедес“, зад волана на който бил мъж на 44 години, с румънски произход, спрял, за да помогне на закъсал товарен автомобил, чийто водач на 23 години, е от с. Калековец.


Заради пропуска и на двамата водачи да поставят светлоотразителен триъгълник, с който да предупредят останалите шофьори, че им се е наложило да спрат аварийно на пътното платно, биват ударени от Ивеко с 35-годишен водач от с. Крайници. Заедно с него пътувал и 39-годишен мъж от Дупница.


Водачът на „Ивеко“-то не успял да спре навреме, в резултат на което се забил в „Опел“-а, който пътувал отпред и за разлика от него успял да спре навреме и да не помете „Мрецедес-а“. При верижния сблъсък са пострадали петима души. Те са получили различни наранявания по тялото.


Всички пострадали са били настанени за лечение в болници в София, Враца и Мездра. Изпратените на местопроизшествието униформени тествали за алкохол и наркотици водачите. Всички проби са отрицателни. Тепърва предстои да бъдат изяснени щетите от произшествието.

Образувано е досъдебно производство.

Източник: blitz.bg




 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.