Верижна катастрофа в час-пик в София

https://crimes.bg/inczidenti/verizhna-katastrofa-v-chas-pik-v-sofiya/27279 Crimes.bg
Верижна катастрофа в час-пик в София

Първият сняг в София за тази зима вече е факт, той е превалял през нощта, но не се е задържал и образувал снежна покривка.


Все пак пътната настилка е останал мокра, което и вероятно е причината за множеството катастрофи, които са станали.


За съжаление новата работна седмица започна с големи задръствания в и без това натоварения трафик. Серия от катастрофи беляза началото, като огромно задръстване бе причинено на кръстовището на бул Драган Цанков и Г. М. Димитров в следствие на сблъсък между 2 автомобила около 7:30 часа сутринта. Ударът е бил сериозен, след като се е наложило да бъде изпратена линейка освен полицейски екипи.


По информация към момента в едната от колите е имало две деца, които са се разминали само с уплаха. Лекари са ги прегледали, за да се уверят, че всичко е наред с тях.


Друго сериозно задръстване бе предизвикано от верижна катастрофа в района на Сточна гара.


От АПИ съветват шофьорите да тръгват на път само с подготвени за сезона автомобили, както и да имат предвид, че скоро се очакват още валежи от сняг и падания на температурите под нулата.


В столицата в готовност за снегопочистване има повече от 160 снегорина.


Източник: dir.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.