Верижна катастрофа с полицейски бус в София

https://crimes.bg/inczidenti/verizhna-katastrofa-s-policeyski-bus-v-sofiya/28020 Crimes.bg
Верижна катастрофа с полицейски бус в София

Верижна катастрофа с участието на полицейски бус е станала в София.


Пътнотранспортното произшествие се е случило на столичния булевард „Европа“. Ударили са се три автомобила, като сред тях има и микробус на полицията, отбелязва Българската национална телевизия.


Добрата новина е, че верижната катастрофа се е разминала само с намачкани ламарини, отбелязват от Столичната дирекция на вътрешните работи като допълват, че няма пострадали. Не става ясно обаче дали материалните щети на возилата са сериозни.


Според данните, разпространени от полицията, сблъсъкът се е случил в петъчната вечер малко след 18 ч. Пристигналите на място екипи уточняват причините, довели до верижната катастрофа.


С цел облекчаването на трафика в района на катастрофата, полицията е отстранила автомобила с най-сериозни материални щети.


Междувременно стана ясно, че джигитът, който помете дете във Видин, е служител на МВР. Новината бе потвърдена и от директора на ОДМВР-Видин – ст. комисар Петър Коцин. Той е разпоредил дисциплинарно производство срещу виновния полицай. От там уточняват, че предизвикалият катастрофата е полицай от участък Арчар към видинското районно управление.


Въпросният служител е отстранен от длъжност. За случая е информирана и прокуратурата, посочват от Би Ти Ви.

Припомняме, че инцидентът се случи в сряда вечер, малко след 19 ч., а причинителят му избяга от местопроизшествието.

Източник: vesti.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.