В София е ад: Тийнейджър се бори за живота си след жесток инцидент с тротинетка, пътен кошмар блокира булевард

https://crimes.bg/inczidenti/v-sofiya-e-ad-tiyneydzhar-se-bori-za-zhivota-si-sled-zhestok-incident-s-trotinetka-paten-koshmar-blokira-bulevard/118949 Crimes.bg
В София е ад: Тийнейджър се бори за живота си след жесток инцидент с тротинетка, пътен кошмар блокира булевард

Жесток кошмaр по тъмни доби в столицата. 15-годишен младеж се бори за живота си в „Пирогов“ след жесток инцидент с тротинетка.

Младежът се е забил с превозното си средство в електрически стълб на булевард „Константин Величков“ в близост до популярна бензиностанция.

В Центъра за спешна медицинска помощ сигналът е получен около 7.30 часа в четвъртък, обясни говорителят му Катя Сунгарска.

Тя поясни, че пет минути по-късно на мястото е пристигнала линейка. Спешен екип е прегледал момчето и е установил, че то е получило фрактура на черепа.

В много тежко състояние то е настанено в спешния институт „Пирогов“. В момента се намира в противошоковата зала на лечебното заведение. Медиците се грижат за него.

Малко по-късно тежък пътен кошмар блокира възловия булевард „Цариградско шосе“. По данни на очевидци е имало удар между четири леки автомобила. Заради верижния сблъсък се беше образувала километрична опашка от автомобили в посока центъра на столицата. Пътната блокада достигна до площад „Орлов мост“.

Информация за пострадали няма, но инцидентът за пореден път възмути столичани, които търсиха причините за случилото се.

Крум Катапетков твърди, че причината е само една и тя е, че шофьорите карат много бързо. Той сподели, че малко преди пътното произшествие да се случи е минал през мястото и му направило впечатление, че всички са шофирали като „малоумни“. А минималната скорост била 80 километра в час.

Според Ганчо Найденов водачите карат малко по-бавно – с 40-50 километра в час.

Георги Илиев пък посочва, че вече времето е застудяло, а температурите са паднали. Летните гуми вече губили сцепление, а спазването на дистанция било рядко явление. Шофирането със съобразена скорост също. Той се пошегува, че участниците в ПТП-то са спечелили карта за градския транспорт.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.