Ужас! Микробус горя на АМ “Хемус”. Има ли жертви и ранени?

https://crimes.bg/inczidenti/uzhas-mikrobus-gorya-na-am-hemus-ima-li-zhertvi-i-raneni/27682 Crimes.bg
Ужас! Микробус горя на АМ “Хемус”. Има ли жертви и ранени?

Пореден ад на автомагистрала. Този път микробус горя на АМ „Тракия“. Очевидци разкриват, че инцидентът се е случил в посока София на разклона за Повеляново.


При все, че огънят пълзял по асфалта, до което по всяка вероятност се е стигнало заради разлято гориво, движението не е било отклонявано. Очевидци разкриват, че от горящия микробус се чували и периодични гърмежи, идващи откъм аварийната лента.

Това стана ясно от публикация в социалната мрежа Фейсбук, качена от очевидец на инцидента, който призова останалите водачи да бъдат особено внимателни в района. Не се съобщава за жертви и ранени.


66-годишна жена пък е изгубила живота си при тежък удар между два автомобила, отбелязват от ОДМВР-Добрич.

В съобщението се казва, че е възникнало ПТП на една от улиците в Балчик.


Изпратеният на място полицейски екип установил, че при маневра за изпреварване, лек автомобил „Форд“, зад волана на който е била 66-годишната жена, се е ударила челно в насрещно движещия се „Смарт“, зад волана, на който е бил мъж на 55 години. В резултат на челния удар жената е издъхнала на място.


Водачът на „Смарт“ –а също не се е разминал без наранявания. Според информацията той е настанен в добричката болница с множество фрактури.

Добрата новина е, че животът му е извън опасност.

Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.