Ужас: Кабина на тир се взриви! Какво е състоянието на шофьора? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

https://crimes.bg/inczidenti/uzhas-kabina-na-tir-se-vzrivi-kakvo-e-sastoyanieto-na-shofyora-galeriya-snimki/27674 Crimes.bg
Ужас: Кабина на тир се взриви! Какво е състоянието на шофьора? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Кабина на тир с благоевградски регистрационен номер се взриви, след което бе обгърната от пламъци.


Най-страшното е, че по време на инцидента, шофьорът е бил в кабината на превозното средство. Той се е разминал като по чудо със сериозни наранявания.


Като причина за взрива се посочва газов котлон, на който шофьорът се опитвал да си приготви кафе. Според непотвърдена информация, вероятно котлонът е бил технически неизправен и това е довело до тоталното унищожение на кабината на тежкотоварното превозно средство, посочва glasnews.bg.


Кадри от разтърсващата случка бяха поместени в социалната мрежа. От тях ясно се вижда регистрационния номер на тира-а.


Междувременно стана ясно, че мъжът, който изпадна от борда на плавателен съд по време на бурята, която вилня в Бургаско, е останал в бурното море в продължение на повече от два часа. Инцидентът стана по време на Държавното първенство по ветроходство, проведено в Бургаския залив.


Част от лодките били пометени от разразилата се буря, а силният вятър дори събаря една от тях и опитен ветроходец пада зад борда.

Някои от ветроходците успели да избегнат торнадото, но други се оказват по пътя му. Според първоначалната информация мъжът трябвало да е на около миля и половина от мястото, на което е изпаднал зад борда, а е бил открит на двойно по-голямо разстояние.

Източник: blitz.bg




 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.