Ужас! 3-годишно дете се бори за живота си, след като…

https://crimes.bg/inczidenti/uzhas-3-godishno-dete-se-bori-za-zhivota-si-sled-kato/28058 Crimes.bg
Ужас! 3-годишно дете се бори за живота си, след като…

Детенце на три години бере душа.


От разпространената по случая информация става ясно, че детето е било блъснато от мотор. Инцидентът се е случил в Сливен, съобщава Българската телеграфна агенция.




3-годишното детенце е с опасност за живота, разкриват лекарите от МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ в Сливен, където е настанено то.

Момиченцето е с тежка съчетана травма на главата, крайниците и гърдите и заради това е в Отделението по реанимация, разкриват още медиците.


При друга катастрофа пък е пострадало момче на 11 години, което е било настанено за лечение в неврохирургичното отделение. Детето е с открита рана на главата, но живота му е извън опасност.


Междувременно стана ясно, че служители от спецчастите на бургаската полиция, заедно с криминалистите, са предприели мащабна акция по залавянето на група лица, за които е установено, че са свързани с трафик на луксозни возила.

Поради тази причина някои от входно-изходните пунктове на града са блокирани


Според информацията, разпространена от „Флагман“, текат претърсвания и обиски на няколко частни адреса. Престъпниците са въртели схема със застрахователи за вноса на автомобилите и успявали да ги регистрират на доста по-висока от реалната им цена.

Източник: vesti.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.