Страшно меле в София, образувала се е огромна тапа (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

https://crimes.bg/inczidenti/strashno-mele-v-sofiya-obrazuvala-se-e-ogromna-tapa-galeriya-snimki/28105 Crimes.bg
Страшно меле в София, образувала се е огромна тапа (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Страшно меле беляза днешния ден в София.


При тунела за Люлин е станала тежка верижна катастрофа, става ясно от фотосите, поместени в социалните мрежи.




Авторът на снимките пояснява, че след Тунела на Люлин, в посока към центъра, са се ударили три автомобила. За момента не е ясно дали има пострадали, ако има такива колко са те и какво е състоянието им в резултат на сблъсъка.


Предстои да бъде изяснена и причината, поради която се е случила катастрофата. Софиянци са наясно с факта, че едното от платната на тунела е затворено за ремонт. Това води до допълнително натоварване на трафика между центъра на града и кв. Люлин.


Разбира се постът предизвика вълна от коментари. Един от коментиращите посочва, че при наличието на такова задръстване да се ударят три коли си е направо талант. Друг пък посочва, че половината тунел работи и пак са се ударили.

Не липсват и такива, които споделят, че има твърде много „Шумахер“-и.


Един от коментиращите посочва, че гуми от на дЕда му времето плюс телефончето в ръка, плюс силно недоспиване, плюс неспазване на дистанция, „защото на мен не може да се случи“ е равно на случи се.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.