Шокираща гледка в центъра на Враца (СНИМКИ)

https://crimes.bg/inczidenti/shokirashta-gledka-v-centara-na-vraca-snimki/28425 Crimes.bg
Шокираща гледка в центъра на Враца (СНИМКИ)

В четвъртък вечерта, в центъра на Враца се е разиграла шокираща случка.


Мъж с тротинетка се строполил внезапно на земята. Причините за тази случка на пръв поглед не станали ясни. Случката се е разиграла на ул. „Леонова“.


Това, което привлякло силно вниманието на преминаващите наоколо хора бил фактът, че строполилият се на земята мъж виел от болка, отбелязва БулНюз.

Поради тази причина около него се събрали множество преминаващи наоколо граждани, които се опитали да му окажат първа помощ.




По всяка вероятност някой от тях е подал сигнал за случващото се на 112, тъй като след броени минути на мястото пристигнали полицейски патрул и екип на Спешна помощ.

Медиците веднага натоварили мъжа, който бил на видима възраст около 40 години и го откарали към лечебното заведение.


Според първоначалната информация, мъжът бил измъчван от адски болки в лявото рамо. Така и не става ясно обаче какво е причинило тези му болки.

Полицейският патрул разпитал насъбралите се наоколо хора, за да установят дали става въпрос за блъснат човек или поради някаква причина се е самонаранил.


Не се изключва вероятността младият мъж да се е строполил на земята заради големите горещини, които мъчат врачанци през последните дни.

Източник: blitz.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.