Шофьор издъхна, след като се удари в кон на пътя

https://crimes.bg/inczidenti/shofyor-izdahna-sled-kato-se-udari-v-kon-na-patya/27764 Crimes.bg
Шофьор издъхна, след като се удари в кон на пътя

Мъж на 56 години изгуби живота си, след като се удари в кон на пътя.


Ударът се е случил към 10 ч. вчера на пътя между селата Царев дол и Търновци, уточняват от ОДМВР-Силистра.


В резултат на удара на автомобила в животното, колата излиза от пътното платно и се удря в крайпътно дърво. 56-годишният мъж е издъхнал на място. Пътувалите с него две жени, двама мъже и едно дете не са пострадали.


За съжаление е често срещано явление в околностите на селата коне или крави да се разхождат по пътя. В нередки случаи животните създават предпоставки за тежки пътнотранспортни произшествия, които понякога завършват с фатален край.


Два часа след полунощ снощи се е случила друга тежка катастрофа, с бебе в автомобила. Колата се е обърнала в канавка по пътя към с. Панайот Волов. Като по чудо няма пострадали. Пристигналите на местопроизшествието полицейски служители съдействали на пътуващите в автомобила да излязат от него.


Всички те са били прегледани в болницата в Шумен, но никой от тях не е получил травматични увреждания, в това число и двумесечното бебе, което е било в колата.

Само преди няколко дни при подобна тежка катастрофа се наложи огнеборците да разрязват ламарините на автомобила, за да могат да извадят бебче от него.

Източник: lupa.bg


Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.