Рекордьор сред пияните водачи с 3.42 промила се вряза в автокъща в Драгичево

https://crimes.bg/inczidenti/rekordyor-sred-piyanite-vodachi-s-342-promila-se-vryaza-v-avtokashta-v-dragichevo/35586 Crimes.bg
Рекордьор сред пияните водачи с 3.42 промила се вряза в автокъща в Драгичево

Шофьор, управлявал колата си с 3,43 промила алкохол се вряза в автокъща в с. Драгичево. За случая информира пресцентъра на Областната дирекция на МВР в Перник.49-годишният В. Ц. от София шофирал лек автомобил „Фиат Темпра”, загубил контрол над колата и се забил в автоборсата. Мъжът не е пострадал при сблъсъка. На мястото са дошли полицаи, които направили тест с дрегер на видимо почерпеният водач. Устройството отчело 3,42 промила.49-годишният мъж е задържан от полицаите в Перник. Взета му е кръвна проба.Нанесени са материални щети по автокъщата.Само за ден пернишки пътни полицаи са заловили над 90 нарушители при акция, проведена от 22:00 ч. на 30 август до 2:00 ч. на следващия ден.В резултат на операцията са съставени 58 акта и 37 фиша на нарушители по пътищата. 11 човека са си позволили да карат без свидетелство за управление, 6-ма са нямали задължителната застраховка „Гражданска отговорност”, а 5-ма са шофирали пияни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.