Прегазиха човек, лежащ на пътното платно

https://crimes.bg/inczidenti/pregaziha-chovek-lezhasht-na-patnoto-platno/28243 Crimes.bg
Прегазиха човек, лежащ на пътното платно

Мъж е тежко ранен и е с опасност за живота, след като през него преминал автомобил. Инцидентът се е случил в тъмната част на денонощието. Жена на 31 години, шофираща по черен път след полунощ преминава през човек, който е лежал там. Случилото се е в местността Сайганица, в землището на с. Кипилово и по това време се е провеждал рокерски събор.




Пострадалият е транспортиран с множество наранявания и в тежко състояние в болница, а жената е тествана за алкохол.


По случая има образувано досъдебно производство и се изясняват причините и вината за инцидента.


 


Това е част от серията тежки пътни произшествия, като днес в района на Севлиево е загинала жена, а 5 човека са сериозно ранени. ПТП-то се е случило между 3 автомобила сутринта около 8:30 ч. Към мястото са изпратени аварийни служби, като са установили, че 32-годишен шофьор, управляващ в посока В. Търново навлязъл в лентата за насрещно движение и първо се ударил странично с една кола, а след това челно в друга. Шофьорката на 22 години от втория автомобил загива на място, а с нея е пътувал и 2-годишното й дете и майка й. Те са настанени в болница без опасност за живота, а 32-годишният причинител на ПТП-то също се бори за живота си.


 


Източник: blitz.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.