Намереното в куфар край Пасарел момче се казва Никита Леонтиев

https://crimes.bg/inczidenti/namerenoto-v-kufar-kray-pasarel-momche-se-kazva-nikita-leontiev/37678 Crimes.bg
Намереното в куфар край Пасарел момче се казва Никита Леонтиев

Фоторобот: МВР



Установена е самоличността на детето, което бе намерено убито в куфар до Пасарел, съобщи вестник „24 часа” в понеделник.

Според информация на БНР то се казва Никита Леонтиев, на 5 години, роден в руския град Санкт Петербург. Преди да дойде в България, няколко години е живял в друг руски град – Перм.

Майката на детето се казва Анна Леонтиева. Това съобщиха пред „Хоризонт“ източници от полицията. До момента обаче ДНК експертизите, които са извършени, не доказват категорично дали Анна Леонтиева е жена, която беше открита убита преди време край Приморско.

Бащата на убитото дете е руски гражданин. Към този момент в Гранична полиция няма информация той да е влизал на територията на България. 

МВР все още работи по няколко версии, съобщиха близки до разследването пред „Хоризонт“. Има и няколко души, които се издирват във връзка с доказването на тези версии. Източници и близки до разследването категорично опровергаха пред радиото информацията, че има конкретен заподозрян за извършването на убийството на петгодишния Никита.

По-рано „24 часа” съобщи, че заподозрян за убийството на момчето е руски гражданин, който живеел на квартира в столичния квартал „Витоша".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.