Кърпата на убитото дете е произведена в България

https://crimes.bg/inczidenti/karpata-na-ubitoto-dete-e-proizvedena-v-balgariya/37661 Crimes.bg
Кърпата на убитото дете е произведена в България

Трупчето било крито три дни, преди да бъде хвърлено с куфара във водата
Източник:
2015-03-26 07:41:00


Издирва се


1

Прочетено: 518742

Кратка връзка
Кърпата, в която е било увито убитото дете в куфара ковчег, е произведена в България. Производството й обаче е спряно още преди 15 години. Това разкриват разследващи пред „Телеграф”. След аутопсията на момченцето пък станало ясно, че малко преди убийството то е било нахранено.

„Предполагаме, че детето е добре гледано. Полагани са грижи за него, добре развито е. По тялото му няма стари следи от побои или някакъв вид тормоз”, коментират ченгетата. Най-озадачаващ за тях се оказал разнобоят между скъпия зелен куфар „Самсонайт” и евтината българска кърпа. Това ги навело на мисълта, че момченцето е убито на територията на България, тъй като в чужбина било почти невъзможно да се открие подобна антика.

Версията, че тялото е било прекарано през границата, била почти отхвърлена. „Ако убиецът е богат, по някакъв начин е закупил този куфар, то би трябвало да използва по.друга кърпа, а не тази”, допускат разследващите.

Те разкриват още, че тялото на момченцето е било укривано 2-3 дни, преди да бъде хвърлено в реката край село Долни Пасарел.

Основната версия на МВР е, че детето е било убито от мъж. Предполага се, че е или бащата, или някой роднина или близък на семейството. „Подобен побой в практиката сочи, че 99% от случаите се нанася от мъж. Жените също бият, но не по този начин. Душенето вече се среща по-често при нежния пол”, коментират криминални психолози. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.