Голяма трагедия разтърси Исперих

https://crimes.bg/inczidenti/golyama-tragediya-raztarsi-isperih/28154 Crimes.bg
Голяма трагедия разтърси Исперих

Голяма трагедия разтърси Исперих.


Мъж на 67 години е бил открит в безпомощно състояние в стопанския двор на града. Полицейските власти уточняват, че там той е отглеждал едър рогат добитък.


Сигналът за мъжа е получен през вчерашния ден – 7 август (неделя). Мъжът е пострадал много тежко – с порезни рани в областта на корема и слабините. Поради тази причина той е транспортиран до лечебното заведение в града, където е бил настанен.



Според първоначалната информация, разпространена по случая, мъжът е бил ранен от бика. Засега не са ясни причините, поради които животното е нападнало гледача си.

Предстои да бъдат изяснени обстоятелствата, довели до възникването на тежкия инцидент.


За съжаление става ясно, че по-късно раненият от бика мъж, е издъхнал в болницата. По случая се води следствено дело, пише blitz.bg.


Припомняме, че само преди няколко дни край Исперих се случи и друга трагедия, при която мъж на 39 години изгуби живота си.

Той е издъхнал на 3 август в с. Делчево, исперихско, уточняват от МВР-Разград.


Починалият е извършвал строително-ремонтни дейности в частен имот. Изведнъж обаче се откъснала част от бетон-помпата, монтирана на бетоновоз и ударила строителния работник в главата. Ударът се оказал фатален и мъжът е издъхнал на място. Жертвата е от с. Йонково.

Източник: novini.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.